بررسی بازی منچرز؛ وقتی مدرنیسم کم میآورد
تجربه سرگرمیهای نوستالژی با رویکردی مدرنتر، همیشه جذاب بوده و «منچرز» یکی از عناوینی است که توانسته به بهترین حالت ممکن چنین چیزی را برای مخاطب فراهم کند. بازی آن قدر خوب منچ را در قالب یک اپلیکیشن موبایل ارائه داده که حتی طرفداران پر و پا قرص تاس، مهره و برگههای فیزیکی را هم میتواند به سمت خودش بکشاند.
منچرز خیلی خوب تک تک جزییات دنیای منچ را با تغییرات کم پیاده کرده و در عین آنکه این ویژگی به برگ برنده بازی تبدیل شده، گاهی اوقات هم توانسته به آن ضربه بزند. منچرز مثل آن آدمهای کتوشلواری اصطلاحا شسته رفتهای است که هیچ عیب و ایرادی ندارند و بعضی وقتها با خودتان میگویید چه میشد اگر کمی خاکیتر بودند؟
بعد از چند مسابقه که با منچرز میدهید، احتمالا سوالی مشابه ذهنتان را درگیر خواهد کرد؛ چه میشد اگر قوانین بیشتر تغییر میکردند؟ شما در بازی همان کاری را میکنید که قبلا با منچهای فیزیکی انجام میدادید. در هر مسابقه چهار بازیکن حضور دارند و به هر کدام از آنها چهار مهره داده میشود. حالا با آوردن تاس 6 میتوانید مهرهای را وارد مسابقه کرده و بازی کنید.
رابط کاربری زیبا بازی تجربه منچ را جذابتر کرده است. البته اگر نوار بالا، در پایین صفحه قرار داشت بهتر میشد؛ روی گوشیهای بزرگ دسترسی به آن ساده نیست.
در این بین مهره باید طول زمین را طی کرده و به انتها برسد. اگر هر چهار مهره به نقطههای مشخص شده برسند، بازی را خواهید برد. همچنین حریف میتواند مهرههایتان را زده و آنها را به بیرون بفرستد. البته نسبت به منچ رومیزی یک سری تغییرات در منچرز وجود دارد. یکی اینکه اگر هیچ مهرهای در زمین نداشته باشید، میتوانید سه بار تاس بیاندازید.
سازنده اینگونه توانسته ریتم بازی را حداقل در دقایق اولیه حفظ کند. از طرفی اگر مهرهای در خانه اول قرار داشته باشد، نمیتوانید آن را بزنید. تمام این تغییرات باعث شدهاند بازی روی دیوایسهای دستی بهتر به نظر برسد ولی میدانید نکته کجاست؟ آنها کافی نیستند. هر مسابقه از منچرز میانگین 15 دقیقه وقت میگیرد و این زمان طولانی گاهی اوقات بازی را خستهکننده میکند.
سازنده میتوانست با تزریق حالتهای گیم پلی متفاوتتر نسبت به منچ اصلی، تجربهای کوتاه و همچنان هیجان انگیز به وجود بیاورد و البته در گفتوگویی که با امید بهشتکار، مدیرعامل اینسایتل، داشتیم خود آنها هم به این مسئله واقف هستند: «تغییراتی را در قوانین بازی در نظر گرفتهایم که بازی را کوتاهتر میکند. بخش تورنومنت نیز در آینده به بازی اضافه خواهد شد.»
منچرز از سیستمی شبیه به ساکر استارز استفاده کرده و در هر مسابقه برای ورود به آن باید سکهای بپردازید. در پایان برنده بخشی از این سکهها را میبرد. سیستم جذابی است و به یک استاندارد در بازیهای رقابتی هم تبدیل شده اما منچرز خیلی خوب نتوانسته از پتانسیلهایش استفاده کند؛ برای میز مبتدی باید 100 سکه بدهید و این رقم برای میزهای حرفهای و لوکس به 2500 و 25000 میرسد.
فاصله بین ورودی مسابقات زیاد بوده و به همین خاطر به این زودیها جواز حضور در مسابقات پرریسکتر را پیدا نمیکنید. مگر آنکه دست به جیبتان کنید و با پرداخت پولی سکه بخرید. نه اینکه این فاصله نکته منفی بزرگی به حساب بیاید ولی وقتی به هیجان میزهای بالاتر فکر میکنید، بعضی وقتها با خودتان میگویید کاش هزینهها کمتر بودند.
منچرز در پیادهسازی یک سرگرمی نوستالژی روی تلفنهای هوشمند کاملا موفق عمل کرده است. اگر منچ رومیزی قدیمی را ملاک قرار دهیم، ساخته استودیوی اینسایتل با رابط کاربری زیبا و در عین حال ساده، موسیقی شنیدنی و تغییرات مناسب خود توانسته تجربه سرگرمکنندهای را به وجود بیاورد.
اما بازیهای جدید گوشی، کاربران را بیحوصله کردهاند و برای آنهایی که به دنبال تجربههای سریعتر هستند، منچرز با تمام جذابیتهایش بعد از مدتی از نفس میافتد. سازنده گفته که در آینده و با حضور حالتهای متفاوت گیم پلی این مسئله برطرف خواهد شد و حالا باید صبر کنیم و ببینیم در آپدیتهای بعدی، منچرز چه تغییراتی میکند.
- منچرز (منچ آنلاین)
- قیمت: رایگان
- سازنده: اینسایتل
- سیستم عامل: اندروید
- حجم: 42.1 مگابایت
- دانلود:
- کافه بازار
در بخش اپلیکیشن های دیجیاتو بخوانید:
رهایی از بی حجمی: ۱۰ بازی موبایلی که کمتر از ۲۵ مگابایت هستند
بهترینهای موبایل: با 25 بازی آفلاین گوشیهای همراه آشنا شوید
The post بررسی بازی منچرز؛ وقتی مدرنیسم کم میآورد appeared first on دیجیاتو.