وقتی مرگ خسته کننده میشود: معرفی ۱۰ بازی سخت برای تلفنهای هوشمند
از هیدتاکا میازاکی، کارگردان بازی سخت دارک سولز، پرسیدند آیا با وجود سختی زیاد عنوانت بازیکنها حاضرند آن را تجربه کنند که او در جواب از یک تشبیه جالب استفاده کرد: غذای پر ادویه. در واقع دارک سولز حکم غذای پرادویهای را دارد که شاید همه لذت نبرند ولی وقتی برای اولین بار طعمش را میچشید و لذت میبرید با خودتان میگویید: «پسر، عجب چیزی بود. چرا تا حالا امتحانش نکرده بودم؟»
این روزها بازیهای ساده بخش زیادی از صنعت گیم را تشکیل دادهاند و به همین خاطر تجربههایی از جنس دارک سولز، بلادبورن یا کاپهد که سعی دارند با چالشهای خود مخاطب را بیشتر از همیشه نسبت به اشتباهاتش آگاه کنند، کمیابتر شدهاند. به خصوص روی گوشی که درصد زیادی از جامعه آن را گیمرهای کژوال و کم تجربهتر تشکیل میدهد.
- با سخت ترین بازی های موبایلی که مکانیزم گیم پلی ساده دارند آشنا شوید
- ز غوغای جهان فارغ؛ معرفی بازی های آرامش بخش موبایل
- راهنمای آسفالت 9: با چه ترفندهایی بهترین نتیجه را بگیریم؟
برای مطلب پیشرو به سراغ همین بازیهای کمیاب در پلتفرم تلفنهای هوشمند رفتهایم. عناوینی که خیلی راحت میتوانند اعصاب هر کسی را بههم بریزند ولی از آن طرف، طعم پیروزی در آنها یکی از دلنشینترین چیزهایی است که میتوان تجربه کرد. بنابراین اگر از عناوین ساده خسته شدهاید و به دنبال یک بازی سخت هستید، پیشنهاد میکنیم تا پایان همراه ما باشید.
Animus
مقدمه را با دارک سولز شروع کردیم و برای معرفی بازیها هم بیایید ابتدا به سراغ کلون این بازی برویم؛ انیموس (Animus) هر چند در ارائه بهترین تجربه ممکن از دارک سولز کاملا موفق عمل نکرده ولی همچنان نزدیکترین عنوان موبایل به این بازی سخت به حساب میآید. در هر مرحله از انیموس با دشمنان مختلفی مبارزه کرده و در نهایت به یک باس میرسید. اگر او را شکست دادید به مرحله بعد میروید و این روند نیز تا پایان ادامه دارد. البته در این بین میتوانید شخصیت اصلی را ارتقا داده و تجهیزات جدیدی بگیرید.
- Animus – Stand Alone
- قیمت: 7.99 دلار
- سازنده: 10Birds
- سیستم عامل: iOS و اندروید
- حجم: 2100 / 1000 مگابایت
- دانلود:
- اپ استور
- گوگل پلی
Machinarium
ماشیناریوم (Machinarium) در عین اینکه یکی از بهترین و زیباترین بازیهای معمایی است، همزمان میتواند با معماهای سخت خودش به یکی از اعصاب خورد کنترین عناوین گوشی هم تبدیل شود. این عنوان اشاره و کلیک داستانی آخرالزمانی را روایت میکند که در آن زمین بدون سکنه شده، ربات ها ساکنین سیاره هستند و حالا در نقش یک ربات زنگ زده باید به نجات دوست خود بروید؛ داستانی بسیار ساده که بدون وجود حتی یک خط دیالوگ، با روابط احساسی و فراموش نشدنیاش یک تجربه متفاوت را رقم میزند.
- Machinarium
- قیمت: 4.99 دلار / 9 هزار تومن
- سازنده: Amanita Design
- سیستم عامل: iOS و اندروید
- حجم: 258.7 / 236 مگابایت
- دانلود:
- اپ استور
- گوگل پلی
- کافه بازار
Doodle Cube
اگرچه رایان کولتا (Ryan Coletta) تمام تلاشش را کرده تا با برداشتن محدودیتهای دستوپا گیر عناوین مشابه، دودل کیوب (DoodleCube) را سادهتر کند اما این ایدهها هم به اندازهای نبودند که باعث شوند بازی بین بازی های سخت اندروید و iOS قرار نگیرد. در دودل کیوب کنترل یک معکب را دارید و باید مربعهای سفید خانهها را به کمک او رنگ کنید. بخش سخت ماجرا اینجاست که اگر با وجه رنگی مکعب روی خانههایی با پسزمینه متفاوت فرود بیایید، خواهید باخت.
- DoodleCube
- قیمت: رایگان
- سازنده: Ryan Coletta
- سیستم عامل: iOS و اندروید
- حجم: 184.7 / 44.65 مگابایت
- دانلود:
- اپ استور
- گوگل پلی
- لینک کمکی
- Apkpure
Geomatry Dash
موسیقی هر چند در بعضی بازیها نقش مهمی روی آرامش و افزایش تمرکز بازیکن ایفا ولی Geomatry Dash استفاده کاملا متفاوتی از این عنصر کرده است. در این بازی سخت رانر شخصیت اصلی هر مرحله مسیری مستقیم را طی میکند و بنابراین هنگام رسیدن به موانع کافیست روی صفحه کلیک کنید تا او بپرد. نکته اینجاست موسیقی و به همراه آن افکتهای گرافیکی با وجود زیباییشان به گونهای در Geomatry Dash پیادهسازی شدهاند که تمرکزتان را بعضی وقتها به هم میریزند؛ یک ایده متفاوت، سخت و همچنان سرگرمکننده.
- Geometry Dash SubZero
- قیمت: رایگان با پرداخت درون برنامه ای
- سازنده: RobTop Games
- سیستم عامل: iOS و اندروید
- حجم: 63 / 49 مگابایت
- دانلود:
- اپ استور
- گوگل پلی
- لینک کمکی
MadBall
بزرگترین برگ برنده «توپ دیوانه» (MadBall) طراحی خیلی خوب مرحلههایش است. بازی با وجود ایده تکراریاش و شباهتهایی که با معروفترینهای گوشی دارد اما بهقدری خوب این ایدههای کلیشهای را بسط داده که از همین الان میتوانیم آن را به عنوان یکی از نامزدهای «بهترین بازی موبایل ۹۷» به حساب بیاوریم. در این عنوان رانر باید مراقب باشید تا توپ به موانع برخورد نکند. تنها هم باید یک کار انجام میدهید؛ بپرید.
- توپ دیوانه
- قیمت: رایگان با پرداخت درون برنامه ای
- سازنده: رد كپ گيمز
- سیستم عامل: اندروید
- حجم: 49.6 مگابایت
- دانلود:
- کافه بازار
No Humanity
بخش زیادی از سختی «بدون بشریت» (No Humanity) به چالش های پویایش برمیگردد. در این عنوان تنها باید انگشتتان را روی صفحه لمسی بکشید تا شخصیت اصلی حرکت کرده و به خطوط سیاه و وسیله هایی که به سمتش میآیند، برخورد نکند. نکته اینجاست بازی هیچوقت از تکاپو نیافتاده و هر لحظه باید انتظار یک غافلگیری داشته باشید. همین سختی زیاد هم باعث شده تا استودیوی سازنده برای بازی از یک شعار تبلیغاتی جالب استفاده کند: آیا هنگام تجربه No Humanity میتوانید ۲۵ ثانیه دوام آورده و نبازید؟
- No Humanity – The Hardest Game
- قیمت: رایگان با پرداخت درون برنامه ای
- سازنده: SweatyChair
- سیستم عامل: iOS و اندروید
- حجم: 137.7 / 26.67 مگابایت
- دانلود:
- اپ استور
- گوگل پلی
- لینک کمکی
- Apkpure
Psebay
Psebay تعریف جالبی از پارادوکس ارائه میدهد. شاید در نگاه اول محیطهای بازی چشمها را ارضا کنند و انسان را به آرامش برسانند اما چند ثانیه پس از شروع بازی ناگهان سختی آن ذهن را مخدوش کرده و تازه میفهمید پشت این زیباییها چه اتمسفر مردهای پنهان شده است. در بازی نقش موتوری سواری را دارید و برای کنترل آن چهار دکمه در اختیار خواهید داشت؛ سرعت، ترمز، جهت سمت چپ و جهت سمت راست.
- Psebay
- قیمت: رایگان
- سازنده: Eugeny Butakov
- سیستم عامل: iOS و اندروید
- حجم: 48.7 / 32.1 مگابایت
- دانلود:
- اپ استور
- گوگل پلی
- کافه بازار
Ghosts'n Goblins
در لیستهایی که سایتها برای سختترین عناوین تاریخ منتشر میکنند، «روحها و گابلینها» (Ghosts'n Goblins) یکی از پایه ثابتها است. عنوانی پلتفرمر که در سال 1985 برای دستگاههای آرکید عرضه شد و بعد از موفقیتهایی که به دست آورد پایش را به بقیه کنسولها هم باز کرد. در آخرین پورت نیز شاهد انتشار این بازی سخت روی تلفنهای هوشمند بودیم. در Ghosts'n Goblins نقش یک شوالیه را داشته و برای نجات پرنسس باید به جنگ هر چیزی که میبینید بروید.
- Ghosts'n Goblins MOBILE
- قیمت: رایگان با پرداخت درون برنامه ای
- سازنده: Capcom
- سیستم عامل: iOS و اندروید
- حجم: 82.5 / 28 مگابایت
- دانلود:
- اپ استور
- گوگل پلی
- لینک کمکی
BMY
قرار بود پارادوکس (The Paradox) هم در لیست باشد اما با توجه به اینکه در هفتههای گذشته و به بهانههای مختلف به بازی پرداخته بودیم، این بار تصمیم گرفتیم تا به سراغ یک بازی ایرانی دیگر برویم؛ BMY که با سیستم کنترل متفاوتش میتواند تجربهای جدید را به وجود بیاورد. این بازی سخت نقش دایرهای را به بازیکن میدهد که هر مرحله باید در زمانی مشخص باید از ارهای فرار کند. برای این کار هم باید تلفن همراه را تکان دهید تا جسم جهت حرکتش را تغییر داده و طعمه تله های خونین نشود.
- BMY
- قیمت: رایگان
- سازنده: Blazing Fall Games
- سیستم عامل: اندروید
- حجم: 25.1 مگابایت
- دانلود:
- کافه بازار
Fortnite
شاید از وجود فورتنایت در لیست تعجب کرده باشید ولی ساخته معروف اپیک گیمز یکی از سختترین بازیهای آنلاینی است که تاکنون تلفنهای هوشمند به چشم دیدهاند. آن هم به یک دلیل: کنترل نامناسب. فورتنایت موبایل خوب با صفحات لمسی بهینه نشده و این مسئله را وقتی که میخواهید از سیستم ساخت و ساز بازی استفاده کنید، به خوبی و خودش را نشان میدهد. البته اپیک گیمز در آپدیتهای مختلفی سعی کرده مشکلات کنترل عنوانش را برطرف کند ولی بازی هنوز با آن چیزی که انتظار داریم فاصله دارد.
- فورتنایت
- قیمت: رایگان با پرداخت درون برنامه ای
- سازنده: Epic Games
- سیستم عامل: iOS
- حجم: 2000 مگابایت
- دانلود:
- اپ استور
The post وقتی مرگ خسته کننده میشود: معرفی ۱۰ بازی سخت برای تلفنهای هوشمند appeared first on دیجیاتو.