معرفی آیفون 11 پرو و آیفون 11 پرو مکس
آیفون ۱۱ پرو و آیفون ۱۱ پرو مکس بهلطف دوربین توانمند، پردازندهی بینظیر، شارژدهی فوقالعاده و نمایشگر ارتقایافتهشان، شایستهی بدل شدن به اولین عضو «پرو» در خانوادهی آیفون هستند.
سپتامبر یکتا از جذابترین ماههای سنه برای علاقهمندان دنیای تکنولوژی بهشمار میآید. مدیران اپل همهساله برای پردهبرداری از دودمان جدید گوشی هوشمند دوست داشتنی خویش ماه سپتامبر را برمیگزینند. کمتر از دو هفتهی پیش، سران کوپرتینو با اعتمادبهنفس همیشگیشان باری سایر در سالن همایشهای استیو جابز بهروی صحنه آمدند و آیفونهای ۲۰۱۹ را بهنمایش گذاشتند.
برای نخستینبار در تاریخ آیفون، پرچمدار جدید اپل از دوربین سهگانه بهره میبرد؛ دوربینی که با سه لنز متفاوت واید، تلهفوتو و اولتراواید، امکان عکاسی در سناریوهای متنوعی را دراختیار کاربر پیمان میدهد. درکنار دوربین ارتقایافته، افزایش ۴ الی ۵ ساعتهی عمر باتری، نور بیشینهی ۱۲۰۰ نیتی نمایشگر و توان پردازشی فوقالعادهی A13 Bionic، تمامی ویژگیهایی هستند که بهزعم اپل، آیفون ۲۰۱۹ را شایستهی پسوند «پرو» میکنند.
آیا گوشی آیفون ۱۱ پرو میتواند شایستهی نامش باشد؟ آیا این گوشی هوشمند ارتقا چشمگیری را نسبت به نسل گذشته تجربه میکند؟ برای یافتن پاسخ به چنین سؤالاتی، در پیوستگی با بررسی آیفون ۱۱ پرو همراه هکس استور باشید.
آیفون ۱۱ پرو و آیفون ۱۱ پرو مکس از سوی فروشگاه اینترنتی هکس استور برای بررسی دراختیار هکس استور پیمان گرفتهاند. شما میتوانید برای آگاهی از قیمت آیفون ۱۱، آیفون ۱۱ پرو و آیفون ۱۱ پرو مکس از دسته محصولات هکس استور بهرهگیری کنید؛ در این دسته علاوه بر بها موبایل، مشخصات فنی دقیق، نگارخانه عکس ها رسمی و نگرش کاربران در باره محصولات دردسترس شما است.
طراحی
در رسیدگی آیفون ۱۰ از آن بهعنوان اولین قطعه از پازلی یاد کردیم که آیندهی گوشیهای هوشمند اپل را بهتصویر میکشد؛ محصولی که برای شرکتهای دیگر نیز الهامبخش بود. حال بعد از گذشت دو سال، این گزاره بیشازپیش بخردانه میکند؛ سران کوپرتینو کمتر از دو هفتهی قبل آیفونهای جدیدشان را با شباهتهای بسیاری به آیفون ۱۰ رونمایی کردند. بهنظر میرسد که اپل بازنگری در طراحی آیفون را به سال ۲۰۲۰ موکول کرده است.
با پیمان دادن آیفون ۱۱ پرو و آیفون ۱۰ کنار هم، بهسختی میتوان متوجه تفاوتی بین آنها شد؛ نمایشگری ۵.۸ اینچی با گوشههای یکتا و حاشیههایی بسیار باریک که سرتاسر نمای جلوی گوشی را تحت سیطرهی خویش دارد و در لبهی بالا با بریدگی نسبتا عریضی اندک میشود که از دوربین سلفی، اسپیکر و ماژولهای مربوط به فیسآیدی میزبانی میکند. خمیدهنبودن دو طرف صفحهنمایش مثل آنچه از پرچمداران اندرویدی سراغ داریم، نسبت نمایشگر به بدنه در آیفون ۱۱ پرو و آیفون ۱۱ پرو مکس را به اعداد نهچندان شگفتانگیز ۸۲.۱ و ۸۳.۷ درصد محدود میسازد؛ هرچند که تقارن حاشیهها این موضوع را از عقیده مخفی میکند.
درستمانند هر دستگاه دیگری با برند اپل، آیفون ۱۱ پرو کیفیت ساخت فوقالعادهای دارد. فریمی از جنس فولاد ضدزنگ از قطعات گوشی میزبانی میکند و پنلهای شیشهای پشتی و جلویی با دقت کمنظیری روی آن سوار شدهاند؛ بهطوری که بهسختی میتوان متوجه انفصال بین فلز و شیشه شد. اپل پنلهای دو طرف آیفون ۱۱ پرو را از جنس «سختترین شیشهی موجود در صنعت گوشی هوشمند» میداند؛ شیشههایی که در پرتو فرآیندی موسوم به «تبادل یون دوگانه» مستحکم شدهاند و نتیجهی سرمایهگذاریهای اپل در کورنینگ هستند. برخلاف بدنهی براق نسلهای گذشته، پنل پشتی آیفون ۱۱ پرو به کمک پوششی بهنام Optical PVD، بافتی مات و ثابت در مساوی لک یا اثر انگشت دارد. لمس بدنهی مات آیفون ۱۱ پرو تجربهی لذتبخشی را برای کاربر به ارمغان میآورد.
با نگاهی به نمای پشتی گوشی، تفاوتهای آیفون ۱۱ پرو با ماضی نمایان میشود. آیفونهای اپل سال جاری برای نخستینبار به دوربین سهگانه مجهز شدهاند؛ دوربینی که با چینش منحصربهفرد و بحثبرانگیزی در گوشهی سمت چپ دستگاه پیمان دارد و بهنوعی امضای خانوادهی آیفون ۱۱ پرو بهحساب میآید. برخلاف آنچه در نگاه ابتدا بهنظر میرسد، برآمدگی دوربین آیفون ۱۱ پرو بهصورت یکپارچه از دل پنل پشتی تراش خورده است و وارونه دیگر نقاط بدنه، سطحی براق دارد. سه ماژول دوربین پشتی در قالب چینشی مثلثی بههمراه پیکان LED روی برآمدگی بدنه سوار شدهاند. این برآمدگی دوگانه برخلاف آنچه در عکسهای تبلیغاتی اپل بهنظر میرسد، چندان ضخیم نیست؛ اما از زیبایی کلی دستگاه میکاهد.
صرفنظر از ماژول نهچندان زیبای دوربین سهگانه، تغییر سایر نمای پشتی به حذف واژهی iPhone و انتقال لوگوی دوستداشتنی اپل به بخش میانی دستگاه بازمیگردد. اپل آیفون ۱۱ پرو را با رنگهای آشنای خاکستری، نقرهای، زرین و رنگ جدید سبز تیره بهفروش میرساند. نگارنده رنگ خاکستری و احتمالا سبز آیفون ۱۱ پرو را به رنگهای سایر ترجیح میدهد. رنگ فریم فولادی آیفون با بدنه همخوانی دارد؛ ولی پوشش درخشان آن باعث لغزندگی گوشی میشود. آیفون ۱۱ پرو بهدلیل افزایش ظرفیت باتری و کاربرد از دوربین سهگانه، چندی بزرگتر، قطورتر و سنگینتر از ماضی شده؛ ولی پرداختن چنین بهایی برای دستیابی به شارژدهی بهتر کاملا پذیرفتنی است.
فریم فولادی آیفون از همان ترکیب آشنای کلید کناری (Side Button) در لبهی سمت راست بههمراه اسلایدر اعلانات و کلیدهای مهار صدا در لبهی سمت چپ میزبانی میکند؛ با این تفاوت که کلیدها مقداری پایینتر از قبل قرار گرفتهاند و همین سوژه دسترسی به آنها را کمی سادهتر خواهد کرد. امثال گذشته، فشردن کلیدهای فلزی آیفون بازخورد فوقالعادهای بههمراه دارد. درگاه سیمکارت گوشی مقداری پایینتر از کلید کناری در لبهی سمت راست قرار جای گرفته است و در لبهی زیر گوشی بههمراه کانال اصلی اسپیکر، متأسفانه باز هم پورت کهن لایتنینگ بهچشم میخورد؛ چشمداشت داشتیم که کوپرتینونشینها گوشی «پرو» خویش را با پورت کارآمد USB-C روانهی بازار کنند.
ارتقا پایداری بدنه بهویژه در برابر عوامل محیطی از جملهی دیگر تفاوتهای چشمگیر بدنهی آیفون ۱۱ پرو نسبت به گذشته بهشمار میآید. اپل برای دستگاه جدید خود استشهاد IP68 را از مؤسسهی IEC گرفتن کرده و مدعی است که این گوشی هوشمند میتواند بهمدت ۳۰ دقیقه در عمق ۴ متری آب دوام آورد و بهلطف درزگیری ریزبین انجامشده در برابر گردوغبار نیز ثابت باشد.
در حالت کلی برخلاف آنچه در عکسها بهنظر میرسد، عادتکردن به چینش عجیب دوربین آیفون ۱۱ پرو پیشه چندان دشواری نیست، ضمن اینکه پوشش مات جذاب بدنهی گوشی به کناره آمدن با چنین چینشی کمک بسیاری خواهد کرد. البته خریدار آیفون چند ۱۰ میلیون تومانی، با تهیهی کاوری همراه گوشی، پشت آن را نیز خواهد پوشاند!
نمایشگر و اسپیکر
شاید کوچ کوپرتیونیها به نمایشگرهای OLED دیرتر از بعضی رقبا و با آیفون ۱۰ نخست شده باشد ولی همواره گوشیهای اپل، محصولاتی شاخص در بخش نمایشگر بودهاند. نمایشگرهای ۵.۸ و ۶.۵ اینچی از نظر ابعاد تغییری نسبت به دودمان قبل نکردهاند؛ همچنین رزولوشنهای درنظر گرفته شده برای آیفون ۱۱ پرو و ۱۱ پرو مکس به ترتیب ارقام آشنای ۲۴۳۶ در ۱۱۲۵ و ۲۶۸۸ در ۱۲۴۲ پیکسل است. تراکم ۴۵۸ پیکسل در هر اینچ این دو نمایشگر ارائهی عکس ها شارپ با روشنی بالا را تضمین میکند. خرید آیفون 12 پرو مکس
جدای از بحث اسم طولانی «Super Retina XDR»، شاهد روشنترین نمایشگر استفاده شده در آیفونها و با شرایط خاصی روشنترین نمایشگر در بین گوشیهای هوشمند هستیم. وانگهی هر دو گوشی از استانداردهای HDR10 و دالبی ویژن حمایت میکنند. متاسفانه اپل برخلاف انتظارات از نمایشگرهایی با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز استفاده نکرده است و تنها باید به گرفتن لمس ۱۲۰ هرتزی (همانند آیفونها دو سال گذشته) اکتفا کرد؛ این مسئله علاوه بر القای حس تعامل سریعتر به کاربر، تجربهی گیمینگ را الی حدی بهبود داده است. وداع با 3D Touch سایر موردی است که اعلام آن در موعد شناسایی آیفونهای جدید پیشبینی میشد.
در آزمایش روشنایی ما که با الگوی ۵۰ درصدی سپریدن میشود آیفون ۱۱ پرو و آیفون ۱۱ پرو مکس به ترتیب ۱۰۲۴ و ۱۱۳۰ نیت را ثبت کردند؛ تفریق ۸۰ نیتی روشنایی در آزمایش الگوی ۱۰۰ درصدی نیز کاملا پذیرفتنی است. به این ترتیب آیفونهای جدید روشنترین نمایشگرهای دنیای موبایل در حالت تنظیم دستی هستند؛ برخلاف پرچمداران سامسونگ خبری از افزایش نور در حالت تنظیم خودکار نیست. اپل مدعی است که نمایشگرهای آیفونهای جدید در زمان نمایش محتوای HDR تا ۴۰۰ نیت بیشتر از حالت عادی نیز روشنایی فرآوری میکنند؛ روشناییهای ۱۴۲۸ و ۱۵۶۲ نیتی بهدست آمده در تستهایی که با الگوهای HDR سپریدن شد به نوعی شاهد این سوژه است.
خوانایی نمایشگر آیفونهای جدید پایین نور خورشید عالی است و زاویهی دیدن نیز به لطف پنل OLED زیاد خوب ارزیابی میشود. علاوه بر تم تاریک اضافه شده به iOS، قابلیت Night Shift برای پالایه کردن نور آبی نمایشگر، استفاده از آیفونها در فضای تاریک را راحتتر از گذشته کرده است. نور دست کم ۲.۱ نیتی نمایشگر هر دو گوشی نیز با هستی بهترین نبودن، هنوز در کلاس پرچمداران پیمان دارد. True Tone نیز با کمک حسگر ۶ کانالهی نور به تجربهی بهتر دیداری (البته خطای رنگها افزایش مییابد) کمک میکند؛ اپل با دریافت اطلاعات لحظهای حسگر، تجربهای مانند به کاغذ را منظور قرار دیتا است.
نمایشگرهای ۱۹.۵ به ۹ هر دو گوشی از فضای گستردهی رنگی مثل DCI-P3 پشتیبانی میکند؛ البته همچون گذشته خبری از تغییر دستی پروفایلهای رنگ نیست و این پیشه بهصورت خودکار توسط گوشی انجام میگیرد. شناخته نشدن اپلیکیشن فرآوری الگوهای رنگی بهعنوان یک محتوای DCI-P3 گیر از انجام بعضی تستها شد بااینحال خطای میانگین ۱.۲ و بیشینه ۳.۲ در آیفون ۱۱ پرو و ۱.۲ و ۲.۷ در آیفون ۱۱ پرو مکس بدون شک نتایجی شایسته برای یک گوشی محسوب میشوند؛ فعال بودن True Tone خطای میانگین را لغایت ۶ افزایش میدهد.
در مجموع باید گفت این نمایشگر چه در بحث روشنایی و چه در بحث دقت احد از بهترینهایی بود که تا به امروز در هکس استور تجربه کردیم؛ جای خالی نرخ بهروزرسانی ۱۲۰ هرتزی حس میشود که امیدواریم در آیفونهای ۲۰۲۰ گواه آن باشیم. شما در پیوستگی میتوانید سایر نتایج دیگر تستهای این نمایشگر را نگریستن کنید:
آیفون ۱۱ پرو برای ارائهی تجربهی چندرسانهای تمامعیار، به سیستم صوتی توانمندی احتیاج دارد و خوشبختانه اپل کاملا به این سوژه واقف است. پرچمدار اپل از اسپیکر دوکانالهای سهم میبرد که کانال اصلی آن در لبهی پایین فریم و کانال دوم داخل بریدگی نمایشگر جای دارد. شدت صدای خروجی از هر دو کانال تقریبا برابر بهگوش میرسد. بهگفتهی اپل، آیفونهای ۲۰۱۹ از صدای فراگیر محیطی (spatial audio) پشتیبانی میکنند؛ بدین مفهوم که صدا بهجای آنکه در جهت خاصی منتشر شود، کل فضای گوشه ها-کناره ها گوشی را دربرمیگیرد و بهنوعی کاربر را در صدا غوطهور میسازد. ما از شدت، وضوح، شفافیت و نویز پایین صدای اسپیکرها خوشنودی کامل داریم.
متأسفانه اپل سایر بههمراه گوشیهای خویش تبدیل لایتنینگ به جک ۳/۵ ارائه نمیدهد؛ اما هدفون سیمی مبتنی بر پورت لایتنینگ کماکان تو جعبهی آیفونهای ۲۰۱۹ وجود دارد. درحالیکه کیفیت صدای خروجی از هدفون همراه گوشی زیاد خوب و در سطح بهترینها ارزیابی میشود؛ اما شدت صدای هدفون مقداری کمتر از پرچمداران سایر است.
نرمافزار و رابط کاربری
آیفون ۱۱ پرو بهصورت پیشفرض با iOS 13، بهعنوان جدیدترین نسخه از سیستمعامل موبایل محبوب اپل روانهی بازار شده است. iOS 13 دگرگونی ها ابهت نسبت به نسخهی قبل بههمراه دارد که از جملهی مهمترین موارد آنها میتوان به مواردی همچون تم ویس در سطح سیستمی با قابلیت برنامهریزی، اضافهشدن دست موزه مدیریت دانلود به سافاری، اپلیکیشنهای بهبودیافتهی Photos و Maps، قابلیت لاگین با اپل آیدی، اضافهشدن قابلیت کنترل نورپردازی و جلوهی High Key Mono به نرمافزار دوربین، درمان شارژدهی گوشی و شفا عملکرد سیری اشاره کرد. برای اطلاع از تمام قابلیتهای سیستمعامل جدید اپل، رسیدگی iOS 13 را در هکس استور مطالعه کنید.
آیفون ۱۱ پرو همانند دودمان قبل برای استوار کردن هویت کاربر، قابلیت بیومتریک فیس آیدی را ارائه میدهد. روند ثبت چهره برای نخستینبار تفاوتی با آیفون ۱۰ ندارد و همانند قبل طی ۲ مرحله با چرخاندن راز طی چند ۱۰ ثانیه بهسادگی سپریدن میشود؛ ولی بهمدد طاقت پردازشی فوقالعادهی A13 Bionic اکنون فیس آیدی مقداری سریعتر از ماضی کاربر را معرفی میکند. باتوجهبه عریضتر شدن زاویهی دیدن دوربین سلفی، اپل مدعی است که فیس آیدی در آیفونهای ۲۰۱۹ در زوایای گستردهتری نیز امکان استوار کردن هویت دارد؛ ولی ما تفاوت چشمگیری را نسبت به دودمان پیش تجربه نکردیم. ضمن اینکه برخلاف آیپد پرو ۲۰۱۸، فیس آیدی آیفونهای جدید امکان شناسایی کاربر در حالت افقی را ندارند.
دوربین
در شرایطی که بسیاری از گوشیهای شاخص اندرویدی از مدتها قبل به دوربین سهگانه و چهارگانه با حسگرهای چند ۱۰ مگاپیکسلی مجهز میشوند، اپل سرانجام سال جاری به استفاده از دوربین سهگانه در آیفون روی آورد. ماژول پشتی آیفون ۱۱ پرو و آیفون ۱۱ پرو مکس سه دوربین ۱۲ مگاپیکسلی را دربرمیگیرد که با چینشی مثلثی، ساحل هم پیمان گرفتهاند. در جدول ذیل مشخصات فنی دقیق دوربین پشتی و سلفی آیفون ۱۱ پرو و آیفون ۱۱ پرو مکس آمده است:
دوربین اصلی آیفون ۱۱ پرو تمام پیکسلهای حسگر را برای فوکوس اتوماتیک تشخیص فاز (PDAF) بهکار میگیرد و از تکنولوژی فوکوس اتوماتیک Dual Pixel پشتیبانی میکند؛ اما این جستار درباره دوربین تلهفوتو صادق نیست، در برابر مهندسان اپل لنزی با دیافراگم بازترِ f/2.0 را بهجای لنز f/2.4 نسل ماضی در این دوربین کاربرد کردهاند الی بدین ترتیب عملکرد آن در محیطهای تاریک ازطریق جذب روشنایی اغلب درمان یابد.
دوربین استاندارد، تلهفوتو و اولتراواید آیفون ۱۱ پرو در طول روز
دوربین ۱۲ مگاپیکسلی اولتراواید آیفون ۱۱ پرو، بهعنوان عضو جدید دوربین پشتی در گوشیهای هوشمند اپل از لرزشگیر اپتیکال بهره نمیبرد و مشابه بسیاری از پرچمداران اندرویدی، فاقد فناوری فوکوس خودکار است. کوپرتینونشینها دوربین سلفی را نیز ارتقا دادهاند. درکنار افزایش روشنی حسگر از ۷ به ۱۲ مگاپیکسل، حسگر دوربین سلفی الان در پسِ لنزی عریضتر با فاصلهی کانونی برابر ۲۳ میلیمتری پیمان دارد.
یکی از ضعفهای موجود در نرمافزار دوربین پرچمداران اندرویدی به جابهجایی نهچندان نرم بین دوربینها بازمیگردد. فیل شیلر، قائممقام ارشد واحد سختافزار اپل میگوید که این کمپانی برای ارائهی تجربهای پایدار در ثبت تصویر با هر سه دوربین آیفون ۱۱ پرو، آنها را بهصورت پیشفرض بهلحاظ رنگ و نوردهی کالیبره میکند. از سویی دیگر، حین عکاسی یا فیلمبرداری کاربر با یکتا از دوربینها، دو دوربین سایر با به کارگیری دادههای جمعآوریشده، بهصورت خودکار، نوردهی، فوکوس و دمای رنگ خویش را با آن دوربین منطبق میسازند تا جابهجایی بین سه دوربین زیاد نرم چهره بگیرد و ناپیوستگی در آنها کمینه باشد.
چینش ویژه دوربینهای پشتی و کالیبراسیون اپل در نهایت به جابهجایی زیاد نرم بین سه زاویهی دید اولتراواید، واید و تلهفوتو میانجامد. مهندسان اپل با استفاده از این موضوع، رابط کاربری نرمافزار دوربین را نیز دستخوش تغییر کردهاند؛ الان کاربر میتواند آنچه را که بیرون از منظرهیاب از دست میدهد، بهصورت آنی ببیند. بهموجب قابلیتی موسوم به Photos / Videos CaptureOutside the Frame آیفون ۱۱ پرو بهصورت اتوماتیک و بهکمک دوربین اولتراواید از سوژهی خارج از فریم دوربین واید (استاندارد) و تلهفوتو عکاسی/فیلمبرداری میکند؛ سپس در چهره وجود فردی خارج از فریم، اپلیکیشن Photos بهصورت خودکار رهنمود میدهد که عکس/فیلم را با دادههای ذخیرهشده بازسازی کند، البته دادههای جمعآوریشده، پس از ۳۰ روز حذف میشوند.
اپل آخر الامر قابلیت موردانتظار Night Mode را نیز برای ثبت عکسهای بهتر در محیطهای تاریک به نرمافزار دوربین آیفون اضافه کرد. برخلاف رقبای اندرویدی، حالت Night در دوربین آیفونهای ۲۰۱۹ مستقل نیست؛ بلکه بهصورت اتوماتیک در شرایط نوری نامساعد برای دوربین استاندارد و تلهفوتو پرکار میشود و عکسهایی با نوردهی طولانی میگیرد. در حالت Night، دوربین مدتزمان پیشنهادی را ساحل آیکون Night Mode نشان میدهد؛ ولی کاربر میتواند با لمس آیکون، موعد پیشنهادی را در بازهی پیشنهادی تغییر دهد یا حالت عکاسی شب را غیرفعال کند. دوربین آیفون سررسید نوردهی را عموما بین یک الی ۳ ثانیه پیشنهاد میدهد؛ اما ظاهرا بسته به میزان گنگی محیط، کاربر میتواند الی ۳۰ ثانیه نیز قبل برود؛ ما در بررسیهای خویش نوردهی ۷ ثانیهای را نیز تجربه کردیم.
نام ویژگی نرمافزاری جذاب سایر آیفون 11 پرو بهحساب میآید. این ویژگی که بهزودی در قالب یک بستهی بهروزرسانی دراختیار کاربران آیفونهای ۲۰۱۹ پیمان خواهد گرفت، الگوریتم پردازش تصویر جدید اپل برای ثبت عکسهایی با جزئیات بیشتر در شرایط نوری متوسط محسوب میشود؛ الگوریتمی که فیلر شیلر آن را «دانش دیوانهوار عکاسی رایانشی» مینامد. دیپفیوژن هماکنون در نسخهی بتای عمومی iOS 13.2.1 دردسترس علاقهمندان قرار دارد، ما در بررسی پیشرو آیفون ۱۱ پرو را به این نسخه ارتقا دادیم الی عملکرد دیپفیوژن را بهتصویر بکشیم.
سازوکار دیپفیوژن از زبان اپل بهشرح زیر است:
۱. قبل از آنکه کلید شاتر را لمس کنید، دوربین برای حفظ جنبش در عکس، ۴ فریم با سرعت شاتر زیاد و ۴ فریم استاندارد میگیرد. بعد از لمس شاتر، دوربین یک فریم سایر با نوردهی طولانیتر خواهد گرفت لغایت جزئیات را ثبت کند.
۲. فریمهای استاندارد مذکور بههمراه فریم با نوردهی طولانی در قالب آنچه اپل «Synthetic Long» مینامد، با یکدیگر یکی کردن میشوند؛ سازوکاری که تفاوت فاحشی با Smart HDR دارد.
۳. دیپفیوژن فریم نوردهی کوتاهی با بیشترین جزئیات را انتخاب و با فریم Synthetic Long یکی کردن میکند. برخلاف Smart HDR، دیپفیوژن فقط این دوم فریم را برای ادغام برمیگزیند؛ درحالیکه فریم Synthetic بهخودی خود حاصل ترکیبی از ۴ فریم پیشین است. تمامی اجزای فریمها با سازکاری متفاوت نسبت به Smart HDR برای تفریق نویز پردازش میشوند.
۴. این تصاویر، پیکسلبهپیکسل تحت ۴ گام پردازش جزئیات برای بالا بردن سطح جزئیات؛ آسمان و دیوارها در پایینترین سطح و پوستهای روشن، مو، البسه و مورادی از این قبیل در سطح بالا، پیمان میگیرند. بدین ترتیب بسته بهشرایط، جزئیات از یک تصویر و رنگ، روشنایی و تون از تصویر دیگر گرفته میشود.
جمعبندی
خلأ مواردی همچون نرخ نوسازی ۹۰ الی ۱۲۰ هرتزی نمایشگر، پورت آیندهنگرانهی USB-C، شارژ بیسیم وارونه و باقیماندن منوی تنظیمات دوربین در منوی اصلی آیفون ۱۱ پرو، چندی ناامیدمان میکند؛ اما از سوی دیگر، ارتقا چشمگیر شارژدهی، تحقیر هرچه اغلب رقبا در زمینهی طاقت پردازشی و البته اضافهشدن دوربین اولتراواید درکنار حالت عکاسی موردانتظار و دوست داشتنی Night، پرچمدار جدید اپل را به یکی از کمنقصترین پرچمداران حال آماده بدل میسازد و بهزعم کوپرتینونشینها، آیفونهای ۲۰۱۹ را شایستهی پسوند «پرو» میکند.
با وجود تمام نکات مثبت و خوشایند یادشده، آیفون 11 پرو کماکان محصولی گرانقیمت بهحساب میآید. نسخهی پایهی آیفون ۱۱ پرو و ۱۱ پرو مکس در بازارهای جهانی به قیمت حدود ۱۰۰۰ و ۱۱۰۰ دلار و در بازار عجیبوغریب کشورمان حدود ۱۷ میلیون تومان بهفروش میرسدِ؛ پرداخت چنین مبلغی برای گوشی هوشمندی که نسبت به اخ اقتصادی خود، تنها عکسهای تلهفوتوی بهتری میگیرند، چندان بخردانه بهنظر نمیرسد! بدین ترتیب اگر مشابه ما حساسیت عجیبی روی تعداد پیکسلهای نمایشگر و روشنی عکسهای پرتره ندارید و به اکوسیستم اپل وابسته هستید، آیفون ۱۱ انتخاب معقولتری برایتان خواهد بود.
برای خرید آیفون 11 پرو و خرید 11 پرو مکس میتوانید به فروشگاه فروشگاه اینترنتی هکس استور مراجعه کنید. برای آگاهی از قیمت گوشی آیفون، قیمت گوشی سامسونگ، قیمت گوشی هواوی و قیمت گوشی شیائومی میتوانید از دسته محصولات هکس استور استفاده کنید.
منبع : زومیت