معرفی کامل میوه آلو
آلوها را میتوان به دو گروه بزرگ تقسیم کرد: آلوهای ژاپنی که نسبتا گرد هستند و آلوهای اروپایی که دارای شکل بلندی میباشند. آلوهای اروپایی یا ایتالیایی، گاهی اوقات به عنوان “آلوی تازه” شناخته میشوند. گونه های خشک شده آن که به عنوان آلو به فروش میرسند، دارای شکل بلندی هستند.
آلوی ژاپنی میتواند به آلوی قرمز، آلوی سیاه و آلوی زرد تقسیم شود. هر دو آلوی سیاه و زرد دارای گوشت بنفش رنگ بوده و در زیر پوست قرار دارد.
اطلاعات بیشتر در مورد انواع مختلف آلوها، از جمله پلوکاتها و پلوتها، در زیر ارائه شده است. برای اطلاعات بیشتر تمام موارد را مطالعه کنید.
در چه فصلی از سال آلو وجود دارد
آلوها و گونه های نزدیک آنها در فصلهای مختلف به ترتیب از اواسط تابستان تا اوایل پاییز، بسته به آب و هوا، تولید شده و انواع خاصی دارند.
پودر سفید چیست؟
اغلب آلوها روی شکوفه ها تولید میشوند و یک پودر مات سفید رنگ روی آنها قرار دارد که بایستی پاک و شستشو شوند. در حقیقت ، کشاورزان و فروشندگان محترم در تلاش هستند تا مشتریان زیاد به آلوها دست نزنند، زیرا پودرها نشان دهنده برداشت تازه میوه و عدم نگهداری بیش از حد آن است.
پودر سفید چیست؟ به دنبال آلویی باشید که پودر سفید را داشته باشد.
چگونه آلو را انتخاب میکنید
آلوی ریپ بسیار ظریف بوده و بایستی به آرامی برداشته شود تا نشکند. آلوها در طعمهای مختلف هستند، زیرا میوه آنها برای فروش در بازارهای کشاورزان مهم بوده و به فروش آنها کمک میکند. موقع خرید به شکوفه یا پودر سفید روی آن توجه کنید.
انواع آلو
در ادامه انواع الوها را همراه تصویر آنها معرفی می کنیم.
آلو سیاه
همانطور که در تصویر دیده میشود، همانند بسیاری از آلوهای ژاپنی سیاه، رنگ آنها قرمز درخشان تا بنفش تیره بوده و رنگ درون آنها زرد است. این آلوها شیرین هستند. من دوست دارم که از این آلو استفاده کنم، زیرا زمانی که میرسند، بافت آنها نسبت به سایر انواع آلو بیشتر است. زمانی که شما آلو سیاه را میپزید، تمام ظرف را بنفش رنگ میکند.
آلو اروپایی
آلوهای نشان داده شده در این تصویر، آلوهای اروپایی هستند و نسبت به آلوهای ژاپنی شکل درازتری دارند. این آلوها بزرگ بوده و طعم شیرینتری دارند. این آلوها به خوبی خشک میشوند.
ممکن است شما ببنیید که سایر آلوهای اروپایی به عنوان آلوهای ایتالیایی، آلوهای فرانسوی و “آلوهای تازه” فروخته میشوند، زیرا از آنها برای تهیه میوه خشک استفاده میشود. این نوع آلو اغلب تحت عنوان “آلو قندی” شناخته میشود.
آلو سبز
آلو سبز یک آلوی معمولی در فرانسه است. همانطور که حدس زدید، این آلو به گروه آلوهای اروپایی تعلق دارد. پوست آن به رنگ سبز بوده و گوشت آن سبز مایل به زرد است. عطر و طعم آن نیز شبیه عطر و طعم عسل میباشد.
آلو قطره طلا
این آلو کوچک و شیرین بوده و رنگ آن مایل به قرمز است و در فرانسه برای تهیه ادووی استفاده میشود. این آلوها، شیرینترین آلوها هستند.
آلو قرمز
آلو قرمز به این دلیل نامگذاری شده که دارای پوست قرمز روشن است. برخی از آنها، نظیر سانتا روزا، دارای میوه کهربایی بوده و سایر آلوها دارای میوه های قرمز و گوشت قرمز روشن هستند. پوست باعث میشود که تعادلی در طعم آن وجود داشته باشد. هنگام رسیدگی، این آلو بسیار نرم است. بنابراین، برای مسافرت مناسب نیست. قلب فیل نوع دیگری از آلوی قرمز است. همانند سایر آلوها، میتوان از آن برای تهیه مربا استفاده کرد.
آلو زرد
درون و بیرون این آلو زرد است. این آلوها آبدار بوده و دارای بافت نرمی هستند. رسیده آن تا حدودی روشن است.
پلوکات
دارای طعم شیرین بوده و همانطور که در شکل نشان داده شده، اغلب به عنوان پلوت در نظر گرفته میشود، اما از نظر تکنیکی پلوکات است. تفاوت در چیست؟ پلوکاتها هیبریدهای اولیه آلو – زرد آلوده بوده و میوه های آنها تا حدودی مشابه است، در حالی که پلوتها دارای ویژگیهای آلو هستند. آنها در پوست خود دارای رنگ سبز بوده و داخل گوشت به رنگ صورتی تا قرمز است. آنها دارای اشکال مستطیلی و بیضی بوده و پوست آنها سبز متمایل به قرمز است و نقاط سرخ مایل به قرمز در روی آنها وجود دارد. این آلوها دارای گوشت نسبتا سفت و سخت بوده و حمل و نقل آنها نسبت به سایر گونه ها راحتتر است. همچنین، شفافیت آنها باعث میشود که بتوان آن را در اسانس نعناع مورد استفاده قرار داد.
پلوتها
پلوتها، هیبرید آلو و زرد آلو و هیبرید آلو – زرد آلی با مقدار بیشتری آلو و یا زرد آلو هستند. این آلوها نسبت به آلوی معمولی اندکی تیره تر هستند. بافت آنها نیز تا حدود بهتر است.
چه چیزی در همه آلوها مشابه است؟
درخت آلو بسیار بارور است. هر شاخه آن پر از میوه بوده و میوه ها شیره زیادی را تولید میکنند. کشاورزان آلو در هر سال تنها یک یا دو بار محصول خود را برداشت میکنند. برای کسانی که درخت آلو در حیاط خانه هایشان است، صرفه جویی بسیار مهم است. من خودم با این مشکل مواجه هستم. من درخت ندارم، اما پسر عموی من درخت را داشته و من تجربه شخصی در این مورد دارم. در صورت شک و تردید، میتوانید از آن برای تهیه شیرینی استفاده کنید.
چگونگی نگهداری آلو
آلوهای رسیده و آماده خوردن را میتوان در دمای اتاق نگهداری کرد. اما بهتر است در یک کاسه زیبا در یک مکان مناسب که برای شما یادآوری کند نگهداری شود. برای نگهداری طولانی مدت آن، میتوان در پلاستیک قرار داده و در مکان سرد حفظ کرد.
اگر آلوها در دمای اتاق حفظ شوند، نرم میشوند. بنابراین، بهتر است در کیسه های کاغذی نگهداری شده و سریعا مصرف شوند. با این حال، برخلاف برخی از میوه ها، زمانی که شیرین تر میشوند، جذب قند از ریشه را متوقف میکنند.
اگر مقادیر زیادی آلو دارید، بهتر است آن را به صورت یخزده نگهداری کنید. پس از یخ زدن میتوان در مخلوط کن استفاده کرد یا میتوان برای تهیه مربا مورد استفاده قرار داد.