معرفی کامل میوه آلو

امتیاز دهید post

آلوها را می­توان به دو گروه بزرگ تقسیم کرد: آلوهای ژاپنی که نسبتا گرد هستند و آلوهای اروپایی که دارای شکل بلندی می­باشند. آلوهای اروپایی یا ایتالیایی، گاهی اوقات به عنوان “آلوی تازه” شناخته می­شوند. گونه های خشک شده آن که به عنوان آلو به فروش می­رسند، دارای شکل بلندی هستند.

آلوی ژاپنی می­تواند به آلوی قرمز، آلوی سیاه و آلوی زرد تقسیم شود. هر دو آلوی سیاه و زرد دارای گوشت بنفش رنگ بوده و در زیر پوست قرار دارد.

اطلاعات بیشتر در مورد انواع مختلف آلوها، از جمله پلوکات­ها و پلوت­ها، در زیر ارائه شده است. برای اطلاعات بیشتر تمام موارد را مطالعه کنید.

در چه فصلی از سال آلو وجود دارد

آلوها و گونه­ های نزدیک آن­ها در فصل­های مختلف به ترتیب از اواسط تابستان تا اوایل پاییز، بسته به آب و هوا، تولید شده و انواع خاصی دارند.

پودر سفید چیست؟

اغلب آلوها روی شکوفه­ ها تولید می­شوند و یک پودر مات سفید رنگ روی آن­ها قرار دارد که بایستی پاک و شستشو شوند. در حقیقت ، کشاورزان و فروشندگان محترم در تلاش هستند تا مشتریان زیاد به آلوها دست نزنند، زیرا پودرها نشان دهنده برداشت تازه میوه و عدم نگهداری بیش از حد آن است.

پودر سفید چیست؟ به دنبال آلویی باشید که پودر سفید را داشته باشد.

چگونه آلو را انتخاب می­کنید

آلوی ریپ بسیار ظریف بوده و بایستی به آرامی برداشته شود تا نشکند. آلوها در طعم­های مختلف هستند، زیرا میوه آن­ها برای فروش در بازارهای کشاورزان مهم بوده و به فروش آن­ها کمک می­کند. موقع خرید به شکوفه یا پودر سفید روی آن توجه کنید.

انواع آلو

در ادامه انواع الوها را همراه تصویر آنها معرفی می کنیم.

آلو سیاه

همانطور که در تصویر دیده می­شود، همانند بسیاری از آلوهای ژاپنی سیاه، رنگ آن­ها قرمز درخشان تا بنفش تیره بوده و رنگ درون آن­ها زرد است. این آلوها شیرین هستند. من دوست دارم که از این آلو استفاده کنم، زیرا زمانی که می­رسند، بافت آن­ها نسبت به سایر انواع آلو بیشتر است. زمانی که شما آلو سیاه را می­پزید، تمام ظرف را بنفش رنگ می­کند.

آلو اروپایی

آلوهای نشان داده شده در این تصویر، آلوهای اروپایی هستند و نسبت به آلوهای ژاپنی شکل درازتری دارند. این آلوها بزرگ بوده و طعم شیرین­تری دارند. این آلوها به خوبی خشک می­شوند.

ممکن است شما ببنیید که سایر آلوهای اروپایی به عنوان آلوهای ایتالیایی، آلوهای فرانسوی و “آلوهای تازه” فروخته می­شوند، زیرا از آن­ها برای تهیه میوه خشک استفاده می­شود. این نوع آلو اغلب تحت عنوان “آلو قندی” شناخته می­شود.

آلو سبز

آلو سبز یک آلوی معمولی در فرانسه است. همانطور که حدس زدید، این آلو به گروه آلوهای اروپایی تعلق دارد. پوست آن به رنگ سبز بوده و گوشت آن سبز مایل به زرد است. عطر و طعم آن نیز شبیه عطر و طعم عسل می­باشد.

آلو قطره­ طلا

این آلو کوچک و شیرین بوده و رنگ آن مایل به قرمز است و در فرانسه برای تهیه ادووی استفاده می­شود. این آلوها، شیرین­ترین آلوها هستند.

آلو قرمز

آلو قرمز به این دلیل نامگذاری شده که دارای پوست قرمز روشن است. برخی از آن­ها، نظیر سانتا روزا، دارای میوه کهربایی بوده و سایر آلوها دارای میوه­ های قرمز و گوشت قرمز روشن هستند. پوست باعث می­شود که تعادلی در طعم آن وجود داشته باشد. هنگام رسیدگی، این آلو بسیار نرم است. بنابراین، برای مسافرت مناسب نیست. قلب فیل نوع دیگری از آلوی قرمز است. همانند سایر آلوها، می­توان از آن برای تهیه مربا استفاده کرد.

آلو زرد

درون و بیرون این آلو زرد است. این آلوها آبدار بوده و دارای بافت نرمی هستند. رسیده آن تا حدودی روشن است.

پلوکات

دارای طعم شیرین بوده و همانطور که در شکل نشان داده شده، اغلب به عنوان پلوت در نظر گرفته می­شود، اما از نظر تکنیکی پلوکات است. تفاوت در چیست؟ پلوکات­ها هیبریدهای اولیه آلو – زرد آلوده بوده و میوه ­های آن­ها تا حدودی مشابه است، در حالی که پلوت­ها دارای ویژگی­های آلو هستند. آن­ها در پوست خود دارای رنگ سبز بوده و داخل گوشت به رنگ صورتی تا قرمز است. آن­ها دارای اشکال مستطیلی و بیضی بوده و پوست آن­ها سبز متمایل به قرمز است و نقاط سرخ مایل به قرمز در روی آن­ها وجود دارد. این آلوها دارای گوشت نسبتا سفت و سخت بوده و حمل و نقل آن­ها نسبت به سایر گونه ­ها راحت­تر است. همچنین، شفافیت آن­ها باعث می­شود که بتوان آن را در اسانس نعناع مورد استفاده قرار داد.

پلوت­ها

پلوت­ها، هیبرید آلو و زرد آلو و هیبرید آلو – زرد آلی با مقدار بیشتری آلو و یا زرد آلو هستند. این آلوها نسبت به آلوی معمولی اندکی تیره ­تر هستند. بافت­ آن­ها نیز تا حدود بهتر است.

چه چیزی در همه آلوها مشابه است؟

درخت آلو بسیار بارور است. هر شاخه آن پر از میوه بوده و میوه­ ها شیره زیادی را تولید می­کنند. کشاورزان آلو در هر سال تنها یک یا دو بار محصول خود را برداشت می­کنند. برای کسانی که درخت آلو در حیاط خانه ­هایشان است، صرفه جویی بسیار مهم است. من خودم با این مشکل مواجه هستم. من درخت ندارم، اما پسر عموی من درخت را داشته و من تجربه شخصی در این مورد دارم. در صورت شک و تردید، می­توانید از آن برای تهیه شیرینی استفاده کنید.

چگونگی نگهداری آلو

آلوهای رسیده و آماده خوردن را می­توان در دمای اتاق نگهداری کرد. اما بهتر است در یک کاسه زیبا در یک مکان مناسب که برای شما یادآوری کند نگهداری شود. برای نگهداری طولانی مدت آن، می­توان در پلاستیک قرار داده و در مکان سرد حفظ کرد.

اگر آلوها در دمای اتاق حفظ شوند، نرم می­شوند. بنابراین، بهتر است در کیسه­ های کاغذی نگهداری شده و سریعا مصرف شوند. با این حال، برخلاف برخی از میوه­ ها، زمانی که شیرین ­تر می­شوند، جذب قند از ریشه را متوقف می­کنند.

اگر مقادیر زیادی آلو دارید، بهتر است آن را به صورت یخ­زده نگهداری کنید. پس از یخ زدن می­توان در مخلوط­ کن استفاده کرد یا می­توان برای تهیه مربا مورد استفاده قرار داد.

مطالب مرتبط